PSV ook in de markt voor Robben: "Er is contact geweest"

13 december 2018, 13:03   Bijgewerkt: 13 december 2018, 13:09

Naast FC Groningen is ook PSV in de markt voor Arjen Robben. Dat heeft Toon Gerbrands, algemeen directeur van de Eredivisie-koploper, donderdag in het Omroep Brabant-programma Brabants Bont bekendgemaakt. De Eindhovenaren hebben de buitenspeler van Bayern München inmiddels gepolst voor een terugkeer naar PSV.

"Er is contact geweest. Via Mark (Van Bommel, red.), die met Arjen heeft gevoetbald, is hem een berichtje gestuurd. Het is natuurlijk aan Arjen zelf om die behoorlijke afweging te maken", vertelt Gerbrands. Onlangs werd duidelijk dat Robben aan het einde van het seizoen vertrekt bij Bayern München. Een beslissing over zijn toekomst heeft hij nog niet genomen.

Een lucratief avontuur in China of het Midden-Oosten ziet Robben niet zitten. Een terugkeer naar Nederland behoort wél tot de mogelijkheden. In het verleden speelde de 34-jarige buitenspeler bij Groningen en PSV, de clubs die logischerwijs het vaakst worden genoemd als volgende bestemming voor Robben. Groningen wil de gestopte Oranje-international dolgraag terughalen. "Ik heb banden met de club. Het voelt als thuis. Ik heb altijd gezegd, en ik denk nu helemaal in deze positie dat dat goed is: ik beloof niks", zei Robben over de interesse van de Groningers in gesprek met de NOS.

Robben doorliep de jeugdopleiding van Groningen en maakte op zestienjarige leeftijd in 2000 zijn debuut voor de noorderlingen. Twee jaar later stapte hij over naar PSV, om twee seizoenen later de toptransfer naar Chelsea te maken. Via Real Madrid kwam hij in 2009 terecht bij Bayern München, de club die hij de komende zomer na een periode van tien jaar verlaat.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen