Wolfsburg sluit uit dat verbannen Bazoer voortijdig terugkeert

13 december 2018, 13:31

Riechedly Bazoer keert in de winterstop nog niet terug bij VfL Wolfsburg. De Duitse club verhuurt hem dit seizoen aan FC Porto, maar daar komt de 22-jarige middenvelder nauwelijks aan de bak. Er is ook weinig perspectief op betere tijden, want de Portugese topclub verbande Bazoer onlangs uit de selectie.

Ondanks het slechte perspectief zit een vervroegde terugkeer naar de Bundesliga er niet in voor Bazoer. "Nee, dat gaat niet gebeuren", stelt technisch directeur Jörg Schamdtke in Duitse media. Porto huurt Bazoer tot het einde van het seizoen van Wolfsburg. In Duitsland heeft de middenvelder nog een contract tot de zomer van 2021.

De oud-Ajacied werd twee weken geleden uit de selectie gezet nadat hij te laat terugkeerde van een mini-vakantie. "Als iemand tegen de stroom in peddelt, gaat onze boot langzamer. Dat kan ervoor zorgen dat we de landstitel aan het einde van het seizoen mislopen. Dat wil ik niet. Iedereen die tegen de stroom in roeit, heeft een moeilijk leven. Ik heb mensen nodig die zich committeren. Wie dat niet kan, hoort niet bij de groep", lichtte trainer Sergio Conceição zijn besluit toe.

Bazoer is in zijn eerste maanden in Portugese dienst - mede door een schouderblessure - nog maar drie keer in actie gekomen voor Porto.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen