Van der Kraan: "FC Twente is van Twente en blijft van Twente"

13 december 2018, 14:42

Paul van der Kraan heeft donderdag tijdens zijn presentatie aangegeven dat FC Twente niet in buitenlandse handen komt. Eerder was de nieuwe algemeen directeur van de Tukkers werkzaam bij Vitesse, Fortuna Sittard en FC Den Bosch, clubs die aan een externe partij werden verkocht. Twente wordt niet aan dat rijtje toegevoegd.

"Dat is één van de zaken waar we het uitvoerig over hebben gehad. FC Twente is van Twente en blijft van Twente. Dat gaan we niet veranderen. Als je in de regio zelf niet het draagvlak krijgt, dan ben je genoodzaakt verder te kijken dan die regio", vertelt Van der Kraan aan RTV Oost. De directeur stelt dat er voor Twente wél een groot draagvlak is in de regio en er zodoende niet verder gekeken hoeft te worden.

Van der Kraan begint officieel pas op 1 april bij Twente. De club neemt de directeur over van Den Bosch. "Twente is in mijn ogen de nummer vier van Nederland. Den Bosch zit ergens tussen 12 en 30, dan is de keuze niet zo moeilijk. Twente is een grote club met een grote aanhang en wortels in de samenleving: geweldig."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen