Groep J: winnend Sevilla en Krasnodar naar volgende ronde

13 december 2018, 20:50

Met Quincy Promes in de basis heeft Sevilla gedaan wat het moest doen. De Spaanse formatie zegevierde op eigen terrein met 3-0 over het Russische Krasnodar, dat ondanks het verlies toch verder gaat. Beide teams hebben de groepsfase afgesloten op twaalf punten.

Sevilla - FC Krasnodar 3-0

In deze spannende poule stond Krasnodar voor deze speelronde bovenaan, maar het team werd vanavond helemaal afgebluft in Sevilla. Met Quincy Promes in de basis begon het team uitstekend aan de wedstrijd. Twee prima goals van Wissam Ben Yedder betekenden een snelle 2-0 voorsprong. Gezegd moet worden dat Krasnodar er verdedigend niet geweldig uitzag. Het duel werd kort na rust beslist toen Christian Ramirez een rode kaart kreeg en een penalty weggaf. Dat cadeautje werd uitgepakt door Ever Banega: 3-0. Sevilla heeft daardoor deze groep gewonnen met een doelsaldo van plus twaalf. Krasnodar is ondanks het verlies ook door.

Akhisarspor - Standard Luik 0-0

Bij Akhisarspor tegen Standard Luik vielen vanavond geen goals en daardoor zijn beide teams uitgeschakeld. De Turkse ploeg speelde al negens meer voor omdat het op nul punten stond, maar Luik had bij winst nog door kunnen gaan. De Belgen zijn ondanks de winst op Sevilla in de vorige speelronde uitgeschakeld.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen