Groep E: Arsenal en Sporting boeken simpele zeges

13 december 2018, 23:16

In Groep E van de Europa League waren Arsenal en Sporting Portugal te sterk voor de rest en dat is vanavond ook gebleken. Beide topclubs wonnen simpel hun wedstrijden van respectievelijk Qarabag en Vorskla Poltava, waardoor beide clubs op een hoog puntenaantal zijn geëindigd. Arsenal heeft er zestien, het Sporting van Marcel Keizer dertien.

Arsenal - Qarabag 1-0

Arsenal spande zich vanavond niet bovenmatig in tegen Qarabag, maar Unai Emery stuurde wel een sterke ploeg het veld in met onder meer Sokratis, Mesut Özil en Alexandre Lacazette. Laatstgenoemde scoorde op aangeven van Özil in de eerste helft de enige goal. Hij schoot hard raak in de verre hoek en zorgde ervoor dat Arsenal vijf van de zes duels heeft gewonnen. Bovendien is de club nu 22 duels op rij ongeslagen in alle competities.

Sporting Portugal - Vorskla Poltava 3-0

Marcel Keizer blijft uitstekend presteren bij Sporting Portugal. De Nederlandse coach plaatste zich met de Portugese ploeg in de vorige speelronde al voor de tweede ronde en dus stond er vanavond tegen Vorskla Poltava weinig meer op het spel. Toch gaf Sporting een show weg voor eigen publiek. Al bij rust stond er een 3-0 stand op het scorebord, dankzij goals van Fredy Montero, Miguel Luis en Ardin Dallku (eigen goal). Bas Dost deed overigens niet mee bij Sporting. In het tweede bedrijf werd er niet meer gescoord, waardoor Sporting overtuigend en simpel met 3-0 won. Keizer heeft al zijn wedstrijden tot dusver gewonnen en dat is uiteraard een zeer goede prestatie.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen