Groep F: complete blamage voor AC Milan, dat uitgeschakeld is

13 december 2018, 23:16

Een drama van de bovenste plank voor AC Milan. De in verval geraakte topclub die vorig seizoen nog goed presteerde in Europa moest vanavond niet verliezen bij Olympiakos om plaatsing voor de volgende ronde te bewerkstelligen, maar slaagde daar niet in. De formatie ging met 3-1 ten onder in Griekenland en is uitgespeeld.

Olympiakos - AC Milan 3-1

In een vrij pittige wedstrijd vielen de doelpunt in het tweede bedrijf. Pape Cisse liet de Griekse fans juichen door een kwartier na de pauze de 1-0 aan te tekenen. Vervolgens pakte Cristian Zapata een hoofdrol. De Milan-speler maakte tien minuten na de 1-0 een eigen goal, maar herstelde dat zelf door twee minuten later de aansluitingstreffer te maken. Een wat makkelijk gegeven penalty na een fout van Ignazio Abate werd vervolgens benut door Konstantinos Fortounis. Dat maakte het drama voor Milan compleet en betekent uitschakeling voor de Italianen. Milan is op tien punten geëindigd, evenveel als Olympiakos. De Grieken hebben echter een beter doelsaldo.

F91 Dudelange - Real Betis 0-0

Het al uitgeschakelde Dudelange heeft op de slotdag van de groepsfase voor het eerst een punt gepakt in de Europa League-campagne. In eigen huis speelde het met 0-0 gelijk tegen Real Betis, dat met twaalf punten de groep heeft gewonnen.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen