Koscielny emotioneel na rentree na 255 dagen bij Arsenal

14 december 2018, 08:35   Bijgewerkt: 14 december 2018, 08:40

Laurent Koscielny maakte donderdagavond zijn rentree na 255 dagen voor Arsenal. De captain van The Gunners raakte op 3 mei 2018 zwaar geblesseerd aan zijn achillespees en miste maanden met Arsenal én het WK met Frankrijk. "Het was heel emotioneel voor me. De dag dat ik geblesseerd raakte, schoot een paar keer door mijn hoofd", vertelt hij.

Op de clubsite blikt de Fransman terug op zijn rentree. "Ik ben trots op mezelf. Je weet dat het moeilijk is om te revalideren, want ik moest opnieuw leren lopen. Stap voor stap en dat is zeker moeilijk. In het begin dacht ik dat ik nooit meer zou terugkeren op het veld." ?

Na zeven maanden stond Koscielny echter weer op het veld bij Arsenal in een officiële wedstrijd in de Europa League. Tegen FC Qarabag (1-0 winst) deed hij zeventig minuten mee. "De mensen met wie ik gewerkt heb, hielpen me vooruit. Ook ik gaf elke dag honderd procent om terug te komen. Dit is het moment dat er een streep onder mijn revalidatie kan. Mijn seizoen zal nu beginnen", aldus de Fransman, die misschien komend weekend wederom inzetbaar is tegen Southampton.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen