Robben rest van kalenderjaar niet meer in actie voor Bayern

14 december 2018, 12:37   Bijgewerkt: 14 december 2018, 14:20

Arjen Robben ligt de rest van dit kalenderjaar uit de roulatie. De aanvaller van Bayern München kampt met een spierblessure en mist zodoende de laatste duels van 2018, tegen Hannover 96, RB Leipzig en Eintracht Frankfurt. Dat maakte trainer Niko Kovac bekend tijdens de persconferentie richting het Bundesliga-duel van komend weekend met eerstgenoemde opponent.

"Arjen zal dit jaar niet meer spelen, we willen hem optimaal voorbereiden om op 4 januari zijn rentree te maken", sprak Kovac, die ook zonder de Nederlander komend weekend moet winnen van laagvlieger Hannover 96. "De laatste drie duels in de Bundesliga willen we sowieso winnen, om de druk op de bovenste ploegen te houden."

Tegen Hannover 96, de nummer zeventien van de Bundesliga, verwacht Kovac overigens geen makkelijk karwei. "We moeten veel discipline tonen. Zowel verdedigend als aanvallend", verwacht de trainer van Der Rekordmeister, die met zijn ploeg negen punten achter koploper Borussia Dortmund staat.

Overigens zorgde het Twitter-bericht van Bayern voor enige 'paniek' bij de volgers van het Engelse twitteraccount: de Engelse betekenis van de datum '04.01.2019' betekent 1 april van komend jaar. Gelukkig voor alle Bayern-fans valt wat dat betreft de schade nog enigszins mee, want niet veel later liet de club weten dat het 1 januari betreft.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen