Seuntjens blijft in de spits van AZ ondanks terugkeer Johnsen

14 december 2018, 13:18

AZ kan zaterdag tegen Excelsior weer beschikken over Bjørn Johnsen, maar gelegenheidspits Mats Seuntjens behoudt zijn basisplaats. Seuntjens hielp de Alkmaarder vorige week met zijn goal op weg tegen Fortuna Sittard (0-3). Tevens keert Marko Vejinovic terug in de wedstrijdselectie.

"Ik ben allang blij dat Bjørn aangesloten is op de training. Hij zit zaterdag ook zeker bij de groep", zegt John van den Brom, die aan het einde van het seizoen vertrekt bij de club, tegen AZ TV. "Maar Mats heeft het goed gedaan. Daarom is het logisch dat hij weer gaat starten."

Van den Brom is benieuwd naar het strijdplan van tegenstander Excelsior. De Kralingers kregen een week geleden een pak rammel van PSV (6-0). "Je weet nooit wat een trainer in deze omstandigheden gaat doen, als hij in uitwedstrijden al aardig wat goals tegen heeft gehad. Kijkend naar de spelers van Excelsior, zit daar heel veel voetbal in. Ze proberen de voetballen, daarmee hebben ze het ons vaak moeilijk gemaakt. Het is afwachten wat ze gaan doen."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen