Advocaat sluit extra jaar als coach van Utrecht niet uit

14 december 2018, 20:54   Bijgewerkt: 14 december 2018, 22:02

Het is niet uitgesloten dat Dick Advocaat ook na dit seizoen trainer blijft van FC Utrecht. De oefenmeester presteert dusdanig goed dat beide partijen in de winter nog een keer om tafel gaan om te kijken wat de toekomst gaat brengen. En dat is anders dan werd uitgesproken bij de aanstelling van de trainer, toen hij met een glimlach zei dat dit 'inderdaad voor de rest van het seizoen' zou zijn.

"De komende periode gaan we oriënteren wie er volgend jaar voor de groep moet staan en gaan we ook in gesprek met Dick", legde manager voetbalzaken Jordy Zuidam eerder uit tegenover FOX Sports. "In de winter kijken we met hem naar de toekomst en parallel daaraan kijken we ook de markt in." Dat is best opvallend, aangezien Advocaat bij zijn aanstelling nog duidelijk aangaf dat het in principe een tijdelijke aanstelling zou zijn tot het einde van dit seizoen.

Desondanks sluit de oefenmeester zelf op voorhand ook niet uit dat hij inderdaad nog een extra seizoen in de Domstad blijft. "Het is te vroeg om iets te zeggen over mijn toekomst", aldus de coach. "Maar niets is onmogelijk."

Lees ook: Advocaat wil met FC Utrecht carrière goed afsluiten

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen