Weghorst zet sterke reeks voort met Wolfsburg tegen Misidjan

14 december 2018, 22:27

VfL Wolfsburg heeft met grote moeite aansluiting gevonden bij de subtop in de Bundesliga. Met Wout Weghorst in de spits rekenden de bezoekers dankzij treffers van Daniel Ginczek en Josip Brekalo af met 1.FC Nürnberg. Door de derde zege in de laatste vier duels klimt de ploeg van Bruno Labbadia weer naar de bovenste ploegen van de competitie en moet Virgil Misidjan met zijn elftal nog altijd naar onderen kijken.

De laatste weken werden RB Leipzig en Eintracht Frankfurt, beide concurrenten, al verslagen en greep de ploeg van Weghorst een punt tegen 1899 Hoffenheim. Die sterke reeks kreeg een passend vervolg bij FC Nürnberg, al was dat zonder inbreng van Paul Verhaegh. De back maakte vorige week zijn eerste minuten, maar moest bij de terugkeer van de vorige week geschorste William weer negentig minuten op de bank plaatsnemen.

Weghorst deed een kleine tachtig minuten mee tegen de ploeg van Misidjan, die negentig minuten op het veld stond, en de sterke spits moest de laatste tien minuten nog toekijken hoe de 0-1 over de streep werd getrokken. Die kwam na een uur spelen van de voet van Ginczek, die na een heerlijke steekpass van Maximilian Arnold slim kapte en Fabian Bredlow passeerde in de verre hoek. In blessuretijd moest de goalie opnieuw vissen, nadat invaller Josip Brekalo de tweede maakte. Het was genoeg voor de derde driepunter in de laatste vier duels voor VfL Wolfsburg. Misidjan blijft met Nürnberg volop in degradatiegevaar.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen