Huiberts baalt van vroegtijdig uitlekken vertrek Van den Brom

16 december 2018, 10:40

AZ was aanvankelijk niet van plan om het aanstaande vertrek van John van den Brom al in de eerste seizoenshelft wereldkundig te maken. Eerder deze week meldde het Algemeen Dagblad dat de trainer bezig was aan zijn laatste seizoen in Alkmaar, waarop AZ besloot om - eerder dan de bedoeling was - bekend te maken dat Van den Brom aan het einde van het seizoen vertrekt.

"Het was niet gepland dat we het deze week al zouden brengen. We hadden er geen belang bij", vertelt directeur voetbalzaken Max Huiberts bij het FOX Sports-programma De Tafel van Kees. "In de winterstop zitten we altijd met de coach. Als er voor het seizoen daarna wat te melden is, dan doen we dat na het winterstop."

Huiberts geeft aan dat de afgelopen zomer al een beslissing is genomen over de toekomst van Van den Brom. "Dat hadden we samen besloten. John had daar ook zijn mening over. Hij wilde graag aan het einde van het seizoen kijken of hij een stap kon maken", aldus Huiberts. Mogelijk wordt Van den Brom de nieuwe trainer van FC Utrecht. Arne Slot wordt in Alkmaar de opvolger van de 52-jarige oefenmeester.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen