Ajax start met Dolberg en Schöne tegen De Graafschap

16 december 2018, 13:28   Bijgewerkt: 16 december 2018, 16:22

Ajax begint zondagmiddag met Kasper Dolberg en Lasse Schöne in de basis aan het thuisduel met De Graafschap. Het tweetal nam midweeks tegen Bayern München (3-3) nog plaats op de bank. Het Deense duo verdrijft Max Wöber en David Neres uit de basis.

Erik ten Hag spaart zijn team dus niet in de een na laatste competitiewedstrijd van het kalenderjaar. Om in het spoor van PSV te blijven, mogen de Amsterdammers geen fout maken. De koploper van de Eredivisie had zaterdagavond weinig moeite met Heracles Almelo, dat met 0-4 werd verslagen.

Wint Ajax voor eigen publiek van De Graafschap, dan wordt het gat met PSV weer verkleind tot twee punten. De Amsterdammers hebben al negen keer op rij gewonnen in de Eredivisie.

Opstelling Ajax: André Onana; Noussair Mazraoui, Matthijs de Ligt, Daley Blind, Nicolás Tagliafico, Lasse Schöne, Donny van de Beek, Frenkie de Jong; Hakim Ziyech, Kasper Dolberg, Dusan Tadic

Opstelling De Graafschap: Agil Etemadi; Leeroy Owusu, Sven Nieuwpoort, Ted van de Pavert, Jordy Tutuarima; Erik Bakker, Youssef El Jebli, Frank Olijve; Furdjel Narsingh, Stef Nijland, Daryl van Mieghem

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen