Eintracht Frankfurt voorbij Bayer Leverkusen dankzij Kostic

16 december 2018, 20:14

Eintracht Frankfurt heeft zondagavond een belangrijke overwinning geboekt op Bayer Leverkusen in de Bundesliga. Met Jetro Willems in de basis waren doelpunten van Danny da Costa en Filip Kostic genoeg voor de drie punten. De voormalig FC Groningen-speler gaf bij het openingsdoelpunt ook nog de assist. Jonathan de Guzman was slechts invaller.

De Nederlandse middenvelder kwam landgenoot Willems vlak voor tijd vervangen. De linksback pakte al na vier minuten een gele kaart en zag vervolgens hoe Da Costa na een klein half uur op aangeven van Kostic het openingsdoelpunt binnentikte bij de tweede paal. Een soortgelijke goal viel na een klein uur ook, toen Kostic zelf afmaker was bij de tweede paal op aangeven van de Franse spits Sébastien Haller.

Verder dan de aansluitingstreffer van Karim Bellarabi, óók een goal uit een voorzet bij de tweede paal, kwamen de bezoekers niet meer. Eintracht staat zodoende na vijftien wedstrijden op de vijfde plaats met 26 punten in de Bundesliga. Slechts vier punten minder dan de nummer twee Borussia Mönchengladbach. Concurrent RB Leipzig won eerder op de zondag ook, van het 1. FSV Mainz 05 van Jean-Paul Boëtius, die slechts invaller was. Leverkusen blijft door het verlies hangen in het rechterrijtje.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen