NAC-directeur Goetzee stapt over naar Jumbo-Visma

17 december 2018, 08:05   Bijgewerkt: 17 december 2018, 11:02

NAC Breda neemt per 1 januari definitief afscheid van Justin Goetzee. De algemeen directeur maakt de overstap naar de gecombineerde schaats- en wielerploeg Jumbo-Visma. Daar zal hij tevens als algemeen directeur aan de slag gaan.

Eind september kondigde Goetzee zijn vertrek al aan. De algemeen directeur verklaarde zich solidair aan technisch directeur Hans Smulders, die op non-actief werd gesteld. In het belang van NAC zette Goetzee zijn werkzaamheden door om de club de tijd te geven een geschikte opvolger te vinden. De Parel van het Zuiden meldt via de officiële kanalen dat waarschijnlijk op korte termijn mededelingen worden gedaan over de nog in te vullen positie.

"Ik kijk met veel genoegen terug op de afgelopen 5,5 jaar. Het waren intensieve, leerzame en mooie jaren, boordevol dierbare herinneringen. De enorme betrokkenheid bij onze aandeelhouders, commissarissen, supporters, sponsoren, vrijwilligers en personeel die ontstond in onze jacht naar promotie, daar kijk ik met de meeste trots op terug", aldus Goetzee.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen