Spoorboekje: bekervoetbal, WK voor clubs en reacties op loting

18 december 2018, 15:41

Aan het begin van iedere dag brengt FCUpdate.nl haar eigen spoorboekje. Met een handig overzicht brengen we in kaart wat het nieuws van de dag gaat worden, welke specials er online komen, welke duels er op het programma staan en wat voor voetbal op tv komt. Dit is wat je allemaal kunt verwachten op dinsdag 18 december.

Nieuws

Reactie op loting

Ajax treft Real Madrid in de achtste finales van de Champions League. Daley Blind liet al weten dat hij zeker kansen ziet tegen De Koninklijke, terwijl Dusan Tadic op voor hand al hoopte op deze loting. Wat zijn de andere reacties en welke balans kunnen we opmaken voor de knock-outfase?

Eindstrijd Wereldbeker voor clubteams

De wereldbeker voor clubteams staat door het gebrek aan Nederlandse deelnemers een stuk minder in de picture dan vorig jaar, toen Henk ten Cate met zijn ploeg meedeed. Inmiddels zijn we alweer toe aan de finalerondes: de duels om de vijfde en zesde plaats én de kleine finale wordt afgewerkt.

Wedstrijden

FC Twente - RKC Waalwijk (19.45 uur)

De grootste stunt uit de KNVB Beker komt vooralsnog van RKC Waalwijk, dat PSV uitschakelde in de vorige ronde. FC Twente won op bezoek van FC Groningen en dus willen beide ploegen die stunt een goed gevolg geven en in de serieuze bekerronde terechtkomen. Wie van beide gaat er na de stunt toch uit?

Bologna - AC Milan (20.30 uur)

Gennaro Gattuso zit in een moeilijk parket bij AC Milan. De manager staat onder druk omdat hij is uitgeschakeld in de Europa League en de top drie inmiddels uit zicht is in de Serie A. Tegen nummer achttien Bologna mag de manager met zijn ploeg geen puntverlies lijden om een absolute crisis te voorkomen in Milaan.

Fortuna Düsseldorf - Borussia Dortmund (20.30 uur)

Borussia Dortmund gaat sowieso als koploper van de Bundesliga de winterstop in en is zodoende herbstmeister, maar met hoeveel punten voorsprong? Dat is de vraag. Tegen Fortuna Düsseldorf mag er in elk geval niks mis gaan, want die ploeg bungelt helemaal onderaan de competitie. Zolang de gedachten niet al bij het treffen met Borussia Mönchengladbach van komend weekend zijn...

Voetbal op tv

18.30 uur: Willem II - AFC, FOX Sports 1, live verslag van het KNVB-bekerduel

20.30 uur: Fortuna Düsseldorf - Borussia Dortmund, FOX Sports 4, live verslag van het Bundesliga-duel

20.45 uur: AZ - PEC Zwolle, FOX Sports 1, live verslag van KNVB-bekerduel

20.45 uur: Leicester City - Manchester City, Ziggo Sport, live verslag League Cup-duel

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen