Willem II wil revanche, maar is beducht voor amateurs van AFC

17 december 2018, 16:04

Willem II hoopt zich in het bekerduel tegen de stuntamateurs van AFC te herstellen van de pijnlijke nederlaag van vrijdag tegen ADO Den Haag (0-3). Trainer Adrie Koster geeft aan het treffen met de Amsterdammers serieus te nemen. "We gaan niet met een tweede elftal spelen."

AFC schakelde achtereenvolgens de profclubs Telstar (5-0) en TOP Oss (1-0). Nu wacht dus eredivisionist Willem II, dat zich wil revancheren op de thuisnederlaag tegen ADO. Koster is duidelijk. "Wij gaan niet met een tweede elftal spelen. De belangen zijn voor de club om meerdere redenen erg groot, allereerst sportief, maar bijvoorbeeld ook financieel." De Amsterdamse opponent is serieus bekeken, laat Koster op de website van de club weten. "'We kennen de sterktes van onze tegenstander, maar wij moeten er dinsdagavond staan en ervoor zorgen dat we naar de volgende ronde gaan."

Koploper van de Tweede Divisie zelf hoopt op een stunt, maar spits Raily Ignacio is realistisch. "We kunnen de wedstrijd honderd keer spelen en hem ook honderd keer verliezen. Het krachtsverschil is op papier enorm natuurlijk, maar in het bekervoetbal weet je het nooit natuurlijk.", klinkt het in gesprek met NH Nieuws. Clubvoorzitter Ad Westerhof gaat wel uit van een prestatie van formaat. "Dinsdag wordt het 2-1 voor ons."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen