Thy zorgt in extremis voor bittere pil bij Fenerbahçe

17 december 2018, 19:55

Met Ersun Yanal als trainer leek Fenerbahçe lange tijd op weg naar een heel belangrijke zege in de Turkse competitie. De in degradatiezorgen verkerende grootmacht gaf na rust echter een 2-0 voorsprong weg en verzuimde zodoende naar een plaats boven de rode degradatiestreep te springen

Fener begon het seizoen met Phillip Cocu als trainer, maar hij werd na vier maanden de laan uitgestuurd. Zijn functie werd tijdelijk opgevolgd door voormalig assistent Erwin Koeman. De resultaten werden even beter, maar al snel werd besloten om Ersun Yanal voor de groep te zetten. Onder zijn leiding moest de weg naar boven dan echt snel ingezet worden.

Met Yanal langs de lijn was de start van het duel tegen BB Erzurumspor in ieder geval goed. Goals van André Ayew en Martin Skrtel voor rust zorgden voor een ogenschijnlijk veilige marge. Dat bleek na rust echter niet zo te zijn. Emrah Bassan (48e minuut) bracht de spanning terug in het duel, maar Fenerbahçe leek stand te houden. Totdat Lennart Thy, die vorig seizoen op huurbasis voor VVV speelde, in de extra tijd de 2-2 liet noteren.

Door het gelijkspel blijft Fenerbahçe op de voorlaatste plaats in Turkije staan.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen