Gisteren gemist: De Ligt ontvangt prijs en PSV heeft beet bij tiener

18 december 2018, 00:30   Bijgewerkt: 17 december 2018, 23:37

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op maandag 17 december.

De Ligt ontvangt in Turijn Golden Boy Award en complimenten

Een stralende Matthijs de Ligt heeft maandagavond de Golden Boy Award in ontvangst genomen. De 19-jarige captain van Ajax werd overladen met complimenten en vooral de woorden van oud-winnaar Rafael van der Vaart waren mooi: "Blijf zo doorgaan en dan hebben we bij Oranje een echte topverdediger erbij."

Pepe en Besiktas in zwaar weer gaan per direct uit elkaar

Pepe kan de komende maanden spenderen met het zoeken naar een nieuwe werkgever. De Portugese international, die in 2016 het EK in Frankrijk won met zijn land, is clubloos nadat zijn voormalige ploeg Besiktas maandag heeft bevestigd dat beide partijen uit elkaar zijn gegaan.

PSV heeft beet en hoopt Amerikaan (18) deze week in te lijven

Richie Ledezma gaat een dezer dagen een contract bij PSV tekenen. De jonge Amerikaan (18) is inmiddels onderweg naar Nederland om zijn krabbel te zetten. In principe is alles in kannen en kruiken, al zijn er nog een aantal af te handelen details.

Razendsnelle goal schiet Atalanta omhoog in Serie A

Dankzij een doelpunt binnen zestig tellen heeft een Nederlands getint Atalanta Bergamo in eigen huis afgerekend met SS Lazio. De ploeg van de Nederlanders Hans Hateboer en Marten de Roon en de Duitse Nederlander Robin Gosens won dankzij een heel vroege treffer met 1-0 en maakt zodoende een flinke jump in de Serie A.

Youp van 't Hek zorgt mogelijk voor afgelasten ODIN - Heerenveen

Opvallend nieuws betreffende het bekerduel tussen ODIN'59 en SC Heerenveen van woensdagavond. Er zijn logistieke problemen rondom het stadion van Telstar, waar het duel wordt afgewerkt. Mogelijk vindt de bekerwedstrijd daardoor zelfs geen doorgang De reden? Een optreden van cabaretier Youp van 't Hek.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen