Overmars: "Twee andere clubs dicht bij De Ligt en De Jong"

18 december 2018, 16:24

Matthijs de Ligt en Frenkie de Jong zullen naar alle waarschijnlijkheid Ajax de komende zomer verruilen voor een Europese topclub. FC Barcelona is één van de clubs die in de race is voor het Ajax-duo. Als oud-speler van Barça hoopt Marc Overmars dat De Ligt en De Jong naar de Catalaanse club verkassen, maar de directeur spelersbeleid stelt dat er meer kapers op de kust zijn.

"Barcelona is mijn favoriet. Het is een fantastische club, maar er zijn twee andere clubs die zeer dichtbij zijn. Heel Europa houdt ze in de gaten, dus Barcelona moet goed handelen", waarschuwt Overmars zijn voormalig werkgever in gesprek met Spaanse media. Onlangs meldde De Telegraaf dat de overgang van De Jong naar Paris Saint-Germain rond was, maar de middenvelder ontkent dat hij een definitieve beslissing over zijn toekomst heeft gemaakt.

Overmars denkt dat de aanwezigheid van Messi de Catalanen kan helpen met het aantrekken van De Ligt en De Jong. "Geld is niet belangrijk voor ze. Het afgelopen jaar kregen ze ook goede aanbiedingen, maar besloten ze te blijven. Ik hoef ze niets over Barcelona te vertellen, want dat weten ze al."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen