Ajax verlengt met herstelde en getergde Sinkgraven

18 december 2018, 17:18   Bijgewerkt: 18 december 2018, 17:26

Ajax heeft de optie in het contract van Daley Sinkgraven gelicht. Dat maken de Amsterdammers dinsdagmiddag via de officiële kanalen bekend. De linkspoot, die onlangs na lang blessureleed zijn rentree op het wedstrijdveld maakte, ligt nu tot de zomer van 2020 vast in de hoofdstad.

"Ik had een optie in mijn contract. Die is gelicht, dus ik blijf nog een jaar langer. Dat is mooi nieuws, zeker nu ik een lastige periode heb meegemaakt. Ik wil mezelf weer bewijzen en daar heb ik nu iets langer de tijd voor", vertelt Sinkgraven aan Ajax TV. "Het is nu belangrijk om minuten te maken. Dat wil ik graag, maar het elftal draait lekker. Daardoor is het lastig om ertussen te komen. Ik ga gewoon mijn best doen en hopen op minuten en wellicht een basisplaats."

Sinkgraven zegt dat er een kleine kans is dat hij in de winter op huurbasis vertrekt uit Amsterdam. De verdediger annex middenvelder is te oud voor Jong Ajax en kan zodoende moeilijk wedstrijdritme opbouwen in Amsterdam. "Dat zou een optie kunnen zijn, maar dan moet ik daar sowieso spelen. Ik heb nog niet veel minuten gemaakt, dus het is voor iedereen een risico. Ik heb erover nagedacht, maar het is nog niet aan de orde."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen