City na strafschoppen door in League Cup, geen debuut Sandler

18 december 2018, 22:51   Bijgewerkt: 18 december 2018, 22:58

Manchester City heeft zich ten koste van Leicester City geplaatst voor de halve finale van de League Cup. Een eenvoudige avond werd het niet voor het team van Pep Guardiola, dat in de reguliere speeltijd niet verder kwam dan 1-1. Na het laatste fluitsignaal volgde direct een strafschoppenserie, die beter werd genomen door The Citizens. Zij melden zich volgend jaar in de halve eindstrijd van het toernooi.

Beide teams traden niet in hun sterkste opstelling aan in het King Power Stadium. Guardiola gaf enkele sterspelers rust, maar stuurde wel onder anderen Kevin De Bruyne en Sergio Agüero het veld in. De Spanjaard had in zijn wedstrijdselectie ook een plekje ingeruimd voor de van PEC Zwolle overgekomen Philippe Sandler. De Nederlandse verdediger zat voor het eerst op de bank, maar kwam niet in actie.

De Bruyne, die onlangs terugkeerde van een blessure, opende na een kwartier spelen de score. De Belg leek lange tijd het enige doelpunt van de avond te maken, tot Marc Albrighton een kwartier voor tijd voor de gelijkmaker tekende. Bij een 1-1 stand floot de dienstdoende scheidsrechter voor het laatste fluitsignaal, waarna meteen werd overgegaan op strafschoppen.

In de penaltyreeks kwam City als winnaar uit de strijd. Raheem Sterling miste de tweede strafschop van The Citizens, maar Leicester-spelers Christian Fuchs, James Maddison en Caglar Söyüncü wisten alledrie eveneens niet raak te schieten vanaf elf meter.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen