PSV'er Thomas ligt op schema van zijn revalidatietraject

19 december 2018, 08:05   Bijgewerkt: 19 december 2018, 09:41

De revalidatie van PSV'er Ryan Thomas verloopt voorspoedig. De zomers aanwinst van de Eindhovenaren raakte al heel snel zwaar geblesseerd en werkt momenteel hard aan zijn herstel. Mede dankzij de hulp van voormalig zwemmer Pieter van den Hoogenband ligt de Nieuw-Zeelander op schema om in de loop van de tweede seizoenshelft zijn officiële debuut te maken namens de titelhouder.

Dat schrijft het Eindhovens Dagblad althans. Voor het herstel van zijn kwetsuur stond zo'n zes tot negen maanden, waarvan inmiddels de eerste vier zijn verstreken. De afgelopen maanden werkte hij met onder anderen fysiotherapeut Rob Ouderland hard aan zijn revalidatie, waar een deel in het zwembad onderdeel was van het traject. Daar kreeg hij enkele tips van Van den Hoogenband.

Van Ginkel

Middenvelder Marco van Ginkel is bezig aan een soortgelijk traject. De Chelsea-speler, die de laatste jaren werd verhuurd aan PSV, stond op de nominatie voor een definitieve terugkeer in Eindhoven, maar zijn blessure gooide roet in het eten. Ook hij is goed op de weg terug, al zal hij door zijn blessure in de winter in principe niet in beeld komen bij PSV, zo weet het ED. Wel kan een zomerse transfers interessant zijn, mits Van Ginkel volledig en goed herstelt.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen