Boer boos na uitschakeling: "Hebben iedereen laten zakken"

19 december 2018, 08:28

Diederik Boer was zeer teleurgesteld over het optreden van PEC Zwolle tegen AZ in de achtste finale van de KNVB Beker. De in de Eredivisie ook al zo geplaagde ploeg ging met liefst 5-0 kopje onder in Alkmaar. "We hebben iedereen laten zakken. Onszelf, de trainer, de supporters", was de harde kritiek van de goalie die sinds afgelopen weekend weer de voorkeur kreeg boven Mickey van der Hart.

Dat vertelde hij tegenover De Telegraaf. "Dat het onrustig is binnen de club, daar hoef je geen professor voor te zijn. Als je op de vijftiende plek bivakkeert en veel thuiswedstijden hebt gehad, zoals tegen ADO Den Haag, Willem II en NAC Breda, die je gewoon had moeten winnen om een rol van betekenis te spelen als middenmoter bijvoorbeeld", erkende de keeper na de 5-0 nederlaag.

Aanvoerder Bram van Polen was eveneens zeer kritisch. "Er ging niets goed. We hadden geen controle over de lopende mensen van AZ", zag hij tegenover De Stentor. "Na onze grote kans op 0-1, in het begin van de wedstrijd, was het klaar. Ze kwamen ons aan alle kanten voorbij. Ik weet niet wat ik erover moet zeggen."

Lees ookVan 't Schip: "Mentaal zijn we finaal door het ijs gezakt"

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen