Seuntjens na bizarre 'misser': "Er zat te veel effect aan"

19 december 2018, 09:12

AZ won dinsdagavond met liefst 5-0 van PEC Zwolle in de KNVB Beker, toch kwam het mooiste moment van de avond niet uit een doelpunt. De stift van Mats Seuntjens leek dat wel te worden, maar op de doellijn veranderde de stiftbal dusdanig van richting, dat het géén treffer opleverde. "Het veld was goed nat, dus ik dacht hij stuitert nog wel even door", glimlachte de hoofdrolspeler over zijn bizarre 'misser'.

"Ik kreeg de bal terug en dacht: 'ik probeer het', maar er zat net iets te veel effect aan", herinnert Seuntjens tegenover FOX Sports. Op de beelden leek het net alsof de bal via de onderkant van de lat of binnenkant van de paal ging, maar Seuntjens had direct door dat dat niet het geval was. "Ik raakte hem iets te hard, maar wist wel dat hij de lat niet geraakt had."

Van den Brom

"Ik dacht dat hij tien meter over zou gaan, toen werd hij door de wind of door het effect teruggedrongen", aldus de coach over het moment van Seuntjens. Sowieso was het een mooie avond voor John van den Brom. "Op voorhand zeiden we dat we de ruimte die Zwolle achter de verdediging geeft, moesten benutten. Elke loopactie was bijna een doelpunt. Na vijftig minuten stond het 5-0, een fantastische avond."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen