Frustratie bij RKC: "Twente was zeker te pakken geweest"

19 december 2018, 09:44

RKC Waalwijk was verantwoordelijkheid voor de uitschakeling van PSV in de KNVB Beker, maar slaagde er dinsdag niet in om die stunt een vervolg te geven. Bij FC Twente ging het team met 2-0 onderuit. Een gemiste kans, vindt de ploeg.

Doelman Etienne Vaessen zag dat zijn team de eerste tegengoal wel heel gemakkelijk weggaf. "Dat was gewoon slecht verdedigd. Je moet wel bij je man blijven staan", zegt hij tegen Omroep Brabant. Hij had het gevoel dat er meer in had gezeten. "Als Twente te pakken was geweest, dan was het zeker vanavond. Helaas doen we dat niet. Ze scoren uit een dood spelmoment en uit de counter op het laatste moment. Ik baal er echt van, dit is zonde."

?Linksback Paul Quasten sluit zich aan bij zijn keeper en wijt het verlies aan persoonlijke fouten. "Ja, we krijgen de goal weer tegen uit een spelhervatting. Ik weet niet wiens fout het was, maar dit mag niet gebeuren. Hier moeten we scherper op zijn", vindt hij. Er had meer ingezeten tegen Twente, vindt ook de verdediger. "Dat gevoel hadden we ook voor de wedstrijd. Maar na die eerste goal weet je dat het zwaar gaat worden. We hebben wel wat mogelijkheden gehad, maar helaas maken we die niet af."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen