Vitesse houdt vast aan basiskern voor duel met Kozakken Boys

19 december 2018, 12:48

Vitesse zal donderdagavond niet heel anders dan normaal voor de dag komen tegen Kozakken Boys. Leonid Slutsky gaat zijn elftal op enkele plaatsen wijzigen, maar houdt de kern overeind om zo een afgang zoals vorig seizoen tegen Swift (uitschakeling na penalty's) te voorkomen. De Rus wil naar eigen zeggen 'de automatismen' niet verstoren.

"Een compleet nieuw team neerzetten, levert meestal problemen op", weet Slutsky, tegenover De Gelderlander en noemt direct een passend voorbeeld. "Chelsea heeft heel goede spelers. Maar met de tweede keus wonnen ze in de Europa League niet van MOL Vidi FC. Omdat dat team helemaal niet op elkaar is ingespeeld."

Matus Bero (voor Roy Beerens), Max Clark (voor Alexander Büttner) en Rasmus Thelander (voor Jake-Clarke Salter) krijgen vermoedelijk een basisplaats van Slutsky, die op zijn hoede is voor de beul van Almere City. "Zij mikken op een stunt, wij móeten door. We moeten de wedstrijd dus maken. De beker is voor ons belangrijk. Dat moeten we ook laten zien."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen