Bosz hoopt op aanbieding uit 'een van de vijf grote landen'

19 december 2018, 14:06   Bijgewerkt: 19 december 2018, 15:07

Peter Bosz staat open voor een nieuwe uitdaging. Ruim een jaar geleden werd de oefenmeester ontslagen bij Borussia Dortmund en inmiddels is hij klaar voor een nieuwe club. "Ik hoop op een aanbieding uit een van de vijf grote voetballanden. Als die niet komt, zal ik toch een andere keuze moeten maken", aldus Bosz, wiens naam valt bij onder andere Bayer Leverkusen en Anderlecht.

Dat vertelt hij tegenover VVCS. "Ik zou wel in januari willen beginnen", verzekert de coach, die eerder werkte bij onder andere Ajax en Vitesse. Toch zal Bosz zeker niet zomaar een uitdaging aangaan. "Ik wil naar een club toe waar ik het voetbal kan spelen dat ik wil spelen. Zulke gesprekken voer ik ook met clubs: hoe willen jullie het voetbal spelen? Als daar geen klik in zit, ga ik daar niet naar toe."

Toch is zijn enthousiasme wel groter dan in een eerder stadium. "Ik had er een half jaar totaal geen zin in. Ik was echt moe. In juli, augustus had ik het gevoel, als er wat leuks langs komt, dan sta ik er wel weer voor open. Bedenk dat we in de laatste drie jaar liefst zes keer zijn verhuisd. Dat hakt er diep in."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen