Larsson: "Moeten vorm van voor Fortuna weer zien op te pakken"

19 december 2018, 15:44

Sam Larsson vindt het belangrijk dat Feyenoord op eigen kracht laat zien dat het de goede vorm van voor Fortuna Sittard-thuis weer kan oppakken. Met nog twee duels te gaan voor de winterstop, wil de Zweed laten zien wat de Rotterdammers kunnen, te beginnen in de bekerwedstrijd tegen FC Utrecht. "We zijn door onszelf in deze situatie geraakt, daar moeten we ook samen uitkomen."

Dat stelt hij tegenover RTV Rijnmond. "We waren zeer teleurgesteld na de nederlaag tegen Fortuna", vertelt hij. "We vielen uit elkaar als team, tactisch was het zeker geen goede wedstrijd. Een verschrikkelijke nederlaag, die we in de beker moeten goedmaken. En we moeten niet terugdenken aan afgelopen zondag."

Dat er veel afwezigen bij Feyenoord waren, onder wie Robin van Persie en Nicolai Jørgensen, doet daar volgens Larsson niets aan af. "Wie er ook bij zijn of niet, we moeten een wedstrijd als Fortuna-thuis winnen. Dat zal iedereen met mij eens zijn. Natuurlijk hebben we vaak met dezelfde elf gespeeld, maar dat mag geen reden zijn om te verliezen."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen