Advocaat snapt niet dat Van Bronckhorst ter discussie zou staan

19 december 2018, 16:09

Voor Dick Advocaat is het onbegrijpelijk dat Giovanni van Bronckhorst ter discussie zou staan bij Feyenoord. Met FC Utrecht treft hij de Rotterdammers donderdag in de beker. Bij Feyenoord staat de druk er vol op na de nederlaag tegen Fortuna Sittard.

In aanloop naar donderdag reageert Advocaat op de suggestie dat het duel weleens van invloed kan zijn op de positie van Van Bronckhorst. "Ik begrijp daar helemaal niets van. Dat is heel opportunistisch en nergens op gebaseerd", zegt Advocaat tegen het Algemeen Dagblad. "Als je reëel bent: hij staat derde en Feyenoord heeft op een andere manier investeringen gedaan dan PSV en Ajax. Ik begrijp het niet dat je ter discussie staat bij sommige mensen als je zo veel prijzen pakt als Van Bronckhorst bij Feyenoord. Daar gaat het op topniveau toch om?"

Ook gaat het deze dagen over Advocaats eigen positie bij Utrecht. Ziet hij een extra jaar in de Galgenwaard zitten? De clubleiding wil sowieso met de Kleine Generaal in gesprek. "Ik zal tegen Utrecht zeggen dat ze moeten doen wat zij denken dat goed is voor de club", zegt hij. Ook de naam van John van den Brom klinkt vaak in de Domstad. "Met alle respect, maar daar heb ik geen concurrentie in. Dat bedoel ik niet hooghartig, maar als ik voor die namen bang moet zijn… Nee, sorry. Er is voor mezelf dan geen concurrent, maar Utrecht kan er anders over denken."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen