Ook Stam draagt Pochettino aan als nieuwe trainer van United

19 december 2018, 18:17

Net als oud-teamgenoot Gary Neville schuift ook Jaap Stam Mauricio Pochettino naar voren als nieuwe trainer van Manchester United. Volgens Stam is de huidige manager van Tottenham Hotspur de beste keuze voor United, dat dinsdag José Mourinho ontsloeg.

"Hij heeft bij Southampton en Tottenham veel ervaring opgedaan in Engeland en kan een team bouwen", zegt Stam tegen Sky Sports. "Ook wil hij attractief voetbal spelen en scoort hij het liefst door van achteren de opbouw te verzorgen. Hij zou mijn keuze zijn."

United moet diep in de buidel tasen voor Pochettino, omdat hij bij Spurs een contract heeft tot medio 2023. "Ik denk dat ze hem kunnen halen. Er is veel discussie over dat Tottenham geen geldt uitgeeft aan nieuwe spelers. Ik denk dat Pochettino een type manager is die iedere jaar wil investeren om beter te worden. Bij United kan dat, zij hebben het geld. Het zou voor hem de ultieme stap zijn."

Pochettino gaf eerder eens aan dat hij graag aan het roer staat bij Tottenham wanneer de club gaat spelen in het nieuwe stadion. Stam: "Het is jammer voor Tottenham, maar er is altijd een grotere club en dat is United. Zij hebben altijd meer te besteden en zijn groter over de hele wereld. Het maakt niet uit of Tottenham nu in het nieuwe stadion speelt, of volgend seizoen: als hij de kans krijgt, dan wil hij daar naartoe."

Lees ook: Tottenham breekt wéér met deadline voor opening stadion

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen