Ajax niet op oorlogssterkte in bekerwedstrijd tegen Roda JC

19 december 2018, 19:41

Erik ten Hag stuurt woensdagavond niet zijn sterkste elftal het veld in voor het bekertreffen met Roda JC. Ten opzichte van het gewonnen duel met De Graafschap (8-0) heeft de oefenmeester zijn opstelling op liefst acht plaatsen gewijzigd. Daley Blind, Frenkie de Jong en Dusan Tadic zijn de enigen die blijven staan.

Kostas Lamprou vervangt op doel André Onana, die op de bank zit. Achterin krijgt Blind gezelschap van Rasmus Kristensen, Perr Schuurs en Max Wöber. Carel Eiting maakt zijn rentree in de hoofdmacht en start op het middenveld met De Jong en Zakaria Labyad. Voorin beginnen David Neres, Klaas-Jan Huntelaar en Tadic.

André Onana, Matthijs de Ligt en Kasper Dolberg nemen plaats op de reservebank van de Amsterdammers. Noussair Mazraoui, Nicolas Tagliafico, Lasse Schöne, Donny van de Beek en Hakim Ziyech behoren niet eens tot de wedstrijdselectie.

Opstelling Ajax: Kostas Lamprou; Rasmus Kristensen, Perr Schuurs, Daley Blind, Max Wöber; Carel Eiting, Zakaria Labyad, Frenkie de Jong; David Neres, Klaas-Jan Huntelaar, Dusan Tadic

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen