FC Den Bosch verlengt contracten Blummel en Kersten

19 december 2018, 21:06

Dubbel contractnieuws uit Den Bosch. De plaatselijke FC gaat langer door met Sam Kersten (foto) en Sven Blummel. Kersten is vastgelegd tot de zomer van 2022, Blummel heeft bijgetekend tot medio 2021.

Kersten (20), een jeugdproduct van de Bosschenaren, maakte eind 2016 zijn debuut in de Eerste Divisie en speelde sindsdien nog 57 wedstrijden op het tweede profniveau. "Ik ben blij dat ik langer bij FC Den Bosch blijf voetballen. We zitten in een goede flow en ik kijk vooral uit naar de rest van dit seizoen. Als club en als team kunnen we nog een hoop mooie stappen maken en ik ben verheugd dat ik daar mijn steentje aan bij mag dragen", aldus de verdediger.

De 22-jarige Blummel kwam vorig jaar zomer over van Jong PSV en is sindsdien een vaste waarde bij de huidige nummer twee van de Eerste Divisie. "Ik heb het erg naar mijn zin en wil me hier verder door ontwikkelen. Met goals en assists hoop ik belangrijk te blijven voor het team en kijk uit naar de restant van dit seizoen en de seizoenen die gaan komen."

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen