Arnesen verlaat PSV en is 'td' van Anderlecht

20 december 2018, 11:06   Bijgewerkt: 20 december 2018, 15:33

Frank Arnesen is tóch aangesteld als technisch directeur van Anderlecht. Het lid van de Raad van Commissarissen van PSV gaat in het nieuwe jaar aan de slag bij de Belgische club. Arnesens naam viel al langere tijd in Brussel, maar Anderlecht ontkende in november dat er contact was en gaf de oud-speler zelf een dat hij bij PSV zou blijven.

"Ik ben blij dat ik Frank Arnesen kan voorstellen als nieuwe technisch directeur", zegt directeur Michael Verschueren op de website van Anderlecht. "Hij kent onze club, maar heeft ook ervaring opgedaan bij topclubs in het buitenland, zoals PSV, Tottenham en Chelsea. Hij betekent een grote meerwaarde."

Arnesen droeg van 1983 tot 1985 het shirt van Anderlecht. Nu gaat de Deen op 3 januari opnieuw aan de slag bij paars-wit. "Ik ben blij om de overstap te maken naar Anderlecht. Het is een eer om in het verleden als speler en binnenkort als technisch directeur deel uit te maken van deze club. Ik hoop hier een mooi verhaal te schrijven, samen met de directie, de sportieve staf en de spelers."

Door zijn aanstelling in Belgie zal Arnesen vertrekken als RvC-lid van PSV

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen