NAC wil met crowdfunding geld ophalen voor koop stadion

21 december 2018, 12:07

NAC Breda bekijkt de opties om de financiering van het Rat Verlegh Stadion rond te krijgen. De club heeft tot 31 mei 2019 de exclusieve recht om het stadion te kopen en wil daar graag gebruik van maken. Mogelijk gaat crowdfunding de club helpen.

Met ondersteuning van organisatie Crowdrealestate is de club gaan onderzoeken hoe er met crowdfunding geld opgehaald kan worden. Het bedrijf staat morgen (zaterdag) tijdens het duel met sc Heerenveen ook op het shirt van de Bredanaars. "De aankoopsom van het stadion zal gefinancierd worden door een select aantal financieringspartners", laat NAC weten aan BN De Stem. "De lening via crowdfunding zal onderdeel zijn van deze gestapelde financiering. De exacte invulling en verhouding hiertussen wordt de komende periode vastgelegd."

De bedoeling is dat NAC 1.250.000 euro bij elkaar gaat sprokkelen. NAC-woordvoerder Jasper Saeijs legt uit. "Er worden via Crowdrealestate ook bedrijven aangeschreven die vaker investeren in hun projecten. Een deel van de voorinschrijvingen zal dus zeker daar vandaan komen. Het bedrag tot nu toe komt dus niet alleen maar via onze sponsoren en supporters. Overigens gaan we ook die nog aanschrijven om hun interesse te peilen."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen