Ook bij nederlaag tegen FC Twente vertrouwt NEC op De Gier

21 december 2018, 12:22

Hoewel NEC een slecht seizoen draait, staat er in de winterstop weinig te gebeuren. De clubleiding én de spelersgroep heeft het vertrouwen uitgesproken in trainer Jack de Gier. Daarnaast voorspelt directeur Wilco van Schaik weinig vuurwerk van de Nijmegenaren tijdens de aanstaande transferperiode.

"Ook al verliezen we van Twente (vrijdag, red), dan nog gaan we met elkaar door. Het vertrouwen mag niet van één wedstrijd of een half seizoen afhangen. De staf werkt hard en de spelersgroep heeft uitgesproken heel graag met hen door te willen", zegt Van Schaik in De Gelderlander.

Voor de komende transferwindow zou NEC op zoek zijn naar een middenvelder en misschien een linksback. Van Schaik wil dat niet bevestigen. "Als we spelers verkopen of verhuren, zijn we in staat wat te doen. Dat is niet op veel plekken. Want uiteindelijk hebben we een goede selectie. We houden ons aan het budget. Als je degradeert, kom je in een uitdagende financiële situatie. We willen geen risico's nemen op dat gebied deze winter."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen