Groenendijk: "Feyenoord zal hier niet heel graag naartoe komen"

21 december 2018, 16:46

Alfons Groenendijk vertrouwt op een goed resultaat van ADO Den Haag tegen Feyenoord. De Residentieclub ontvangt de Rotterdammers zondag in eigen huis. "Ze zullen hier niet heel graag naartoe komen, zeker na de zware wedstrijd tegen FC Utrecht van donderdag", blikt Groenendijk vooruit.

"Het zou geweldig zijn om het jaar in stijl af te sluiten. We zien kansen tegen Feyenoord", zegt de ADO-trainer op het clubkanaal. Zijn elftal werkte vorige week aan het zelfvertrouwen in de royaal gewonnen uitwedstrijd tegen Willem II (0-3). "Het heeft ons allemaal wel goed gedaan. Het was niet alleen de tweede uitzege in een serie van drie, maar ook een heel belangrijke. Ook al hadden we thuis van De Graafschap moeten we winnen, we hebben nu ook tweemaal op rij de nul gehouden. Dat is altijd lekker."

Na de wedstrijd tegen Feyenoord zit voetbaljaar 2018 erop voor ADO. "Het was toch een bijzonder jaar, waar ik bij de kerstboom zeker nog weleens aan terugdenk. Het zou geweldig zijn om het in stijl af te sluiten. Daar moeten we vol voor gaan met elkaar. We moeten het volle stadion een mooie pot voorschotelen en Feyenoord een moeilijke wedstrijd bezorgen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen