NAC Breda vindt met Edelenbos nieuwe interim-directeur

21 december 2018, 14:09

Het heeft even geduurd, maar NAC Breda heeft een nieuwe directeur gevonden. Nicole Edelenbos gaat op interim-basis aan de slag in Breda, zo kondigt de club vrijdag aan. Zij neemt in het nieuwe jaar de dagelijkse leiding over van de afzwaaiende Justin Goetzee.

Momenteel is ze de eigenaar van Edelenbos Executive Solutions, een bedrijf dat gespecialiseerd is in onder meer interim-management. Edelenbos heeft veel ervaring in het bedrijfsleven. Ze was directeur en bestuurder van verschillende bedrijven in diverse sectoren, zoals verzekeringen, vastgoed en zakelijke dienstverlening. Daarnaast was ze managing director en adviseur van verschillende betaald voetbal organisaties.

Dat ze nu de stap kan maken naar het voetbal, ziet Edelenbos als een fraaie uitdaging. "Ik vind het geweldig dat ik de kans krijg om bij NAC aan de slag te gaan en kan niet wachten om met veel energie te beginnen aan deze interim-klus. Vanuit mijn verleden weet ik dat NAC een unieke club is met een uitgesproken karakter en een zeer betrokken achterban. Ik ben wel een persoon die van die dynamiek houdt en hoop de komende periode in samenwerking met de RvC, het MT en alle medewerkers mijn steentje bij te kunnen dragen aan de verdere ontwikkeling van NAC."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen