Van Polen neemt geen blad voor de mond: "Kutseizoen, kut 2018"

21 december 2018, 23:16   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Bram van Polen is er even helemaal klaar mee. De aanvoerder van PEC Zwolle nam na de 2-0 nederlaag tegen VVV-Venlo geen blad voor de mond. Al vloekend vertelde hij aan FOX Sports dat hij blij is dat de eerste seizoenshelft erop zit.

PEC Zwolle nam midweeks na de 5-0 bekernederlaag tegen AZ afscheid van trainer John van 't Schip. De gifbeker bleek vrijdag nog niet leeg, want in De Koel leden de Zwollenaren een vrij kansloze nederlaag. "Ik ben wel even klaar met dat geile tyfusvoetbal op dit moment. Kutweek, kutseizoen, kut 2018. Ik ben blij dat het winterstop is", aldus de captain.

De Zwollenaren kwamen al vroeg in de wedstrijd met een man minder te staan door een rode kaart voor Diederik Boer. VVV kwam vervolgens vanaf de strafschopstip op voorsprong en speelde de wedstrijd zakelijk uit. "Die gasten kunnen helemaal niet voetballen. Wij proberen in elk geval nog te voetballen. Ik denk niet dat zij heel veel gecreëerd hebben tegen tien man", zegt Van Polen over de wedstrijd.

PEC Zwolle krijgt nu bijna een maand om zich voor te bereiden op de tweede seizoenshelft. "Helaas kun je niet helemaal opnieuw beginnen, want we hebben er al een helft op zitten. Maar dit moet voor ons een soort nieuwe start worden."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen