Positie De Gier staat ondanks nieuwe nederlaag niet ter discussie

21 december 2018, 23:46

Jack de Gier hoeft niet te vrezen voor zijn baan. De vijftigjarige trainer krijgt NEC nog niet aan de praat, maar zijn positie staat niet ter discussie. De Nijmegenaren gingen vrijdagavond tegen FC Twente (2-0) voor de achtste keer dit seizoen onderuit.

In aanloop naar de wedstrijd in de Grolsch Veste kreeg De Gier te horen dat men nog altijd het volste vertrouwen in hem heeft. "Dat is deze week duidelijk geworden. Dat doet mij en de rest van de staf goed. Alleen moet je dat wel op het veld laten zien. We moeten nu eens tien dagen heel goed nadenken en fris worden voor de tweede seizoenshelft. En deze periode achter ons laten. Het is voor iedereen belangrijk om te bezinnen", aldus de trainer tegen Omroep Gelderland.

NEC deed tot de 1-0 van Twente aardig mee, maar speelde na het openingsdoelpunt ver ondermaats. In de laatste tien minuten moesten de Nijmegenaren zelfs met tien man verder door na een rode kaart voor Paolo Sabak. "En dan mag je blij zijn dat het geen 3-0 of 4-0 wordt. Dit zijn de donkere dagen voor Kerst en waarin wij de gifbeker schijnbaar helemaal leeg moeten drinken."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen