Stengs terug in Eindhoven: "Het is wel een beetje speciaal"

22 december 2018, 11:50

Met gemengde gevoelens zal Calvin Stengs zaterdagavond op het veld verschijnen voor de wedstrijd tegen PSV in Eindhoven. Vorig seizoen raakte de buitenspeler van AZ al in de eerste speelronde zwaargeblesseerd op het veld van PSV. Vanavond keert hij dus terug op de plek waar het helemaal misging.

In de eerste wedstrijd van het afgelopen seizoen scheurde Stengs zijn kruisband af. Hij moest daar maanden van herstellen, maar is weer fit en kan vanavond dus spelen. "Voor mij is het wel een beetje speciaal", geeft hij toe tegenover het Algemeen Dagblad. "Ik ga toch terug naar de plek waar het is gebeurd."

Toch wil hij zich daar niet te druk over maken. "Maar het is ook weer niet zo dat het dóór die plek is gebeurd", zegt Stengs, die stelt dat zijn familie er meer mee bezig is. "Zij vroegen me al: 'wil je daar wel spelen?' Natuurlijk wil ik dat. Het staat van tevoren vast dat je twee keer in het seizoen tegen PSV speelt. En eentje daarvan is in Eindhoven. Ik hoop er nog veel vaker te spelen in mijn carrière na deze avond."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen