Internazionale blameert zich op bezoek bij hekkensluiter

22 december 2018, 19:58

Een blamage voor Internazionale: de club van basisspeler Stefan de Vrij verspeelde zaterdagavond een zege op bezoek bij Chievo, met nu vier punten hekkensluiter van de Serie A. In blessuretijd kreeg Inter de gelijkmaker om de oren.

Trainer Luciano Spalletti stond sinds de uitschakeling in de Champions League al onder druk bij Internazionale. Na zaterdag neemt die alleen maar meer toe. In Verona kwam zijn elftal moeilijk op gang, en ontsnapte het in de beginfase aan een snelle achterstand. Vlak voor rust doorbrak Ivan Perisic (foto) de impasse: 0-1.

Joao Mario en Mauro Icardi verzuimden de voorsprong te verdubbelen en dat kwam Inter duur te staan. In blessuretijd kreeg het de deksel op de neus, en dat was niet geheel onverdiend. Sergio Pellissier zorgde voor de volgende domper voor Inter, dat met een wedstrijd meer veertien punten minder heeft dan koploper Juventus.