Bayern München grijpt zege in topper tegen Frankfurt

22 december 2018, 20:39

De topper tegen Eintracht Frankfurt is een prooi geworden voor Bayern München, dat over Borussia Mönchengladbach heenwipt en 2018 afsluit als nummer twee van Duitsland. Grote man aan de zijde van Bayern was Franck Ribery met twee doelpunten

Bayern moest toezien hoe Eintracht, met Jetro Willems op het middenveld, het initiatief had in de eerste helft. De thuisploeg legde vlotte aanvallen op de mat, maar bracht Bayern weinig in de serieuze problemen. In aanvallend opzicht kwam Der Rekordmeister er mondjesmaat aan te pas.

Bayern kreeg de voorsprong dan ook enigszins in de schoot geworpen. Even N'Dicka van Eintracht schatte een hoge bal totaal verkeerd en leverde in bij Müller, die de bal meegaf aan Robert Lewandowski. De Pool hield het overzicht en gaf Ribery een niet te missen kans: 0-1. Müller zelf was nog dichtbij de tweede treffer, maar stond de lat in de weg.

Eintracht leek van slag door de achterstand, want de thuisploeg begon rommelig te spelen en maakte nooit echt aanspraak op de gelijkmaker. Bayern toonde zich effectief en liep in de tweede helft verder weg van Eintracht. De 0-2 kwam ook op het conto van Ribery, die midweeks het duel met RB Leipzig al besliste. Rafinha verzorgde de toegift namens Bayern: 1-3.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen