Guardiola looft Crystal Palace na verlies: "Verdedigend geweldig"

23 december 2018, 09:41

Pep Guardiola ging met Manchester City zaterdagmiddag in eigen huis pijnlijk onderuit tegen Crystal Palace (1-3). Daarmee is de achterstand op Liverpool gegroeid tot vier punten in de Premier League, toch wilde de Catalaan het vooral hebben over de opponent. "Ze hebben drie kansen gekregen en drie keer gescoord", loofde de coach.

Tegenover de Engelse media ging hij in op de 1-3 nederlaag. "Ik wil Crystal een groot compliment geven, want ze waren verdedigend geweldig", aldus Guardiola. En aanvallend zag hij juist een heel effectief Crystal. "Ze kwamen in de eerste 35 minuten twee keer over de middellijn en maken twee goals." Een daarvan was van middenvelder Andros Townsend. "Een [a,https://www.fcupdate.nl/voetbalnieuws/343485/video-townsend-maakt-werelddoelpunt-tegen-manchester-city/,_blank,fantastische goal.]"

Toch was de manager ook kritisch op zijn eigen ploeg. "We mogen geen strafschop tegenkrijgen op deze manier", baalde hij over de penalty, die werd benut door Luka Milivojevic (1-3). "Het is pas december, maar we hebben nog steeds een fantastisch team. Hopelijk kunnen we hier op fysiek en mentaal gebied snel van herstellen." Voor de jaarwisseling wachten Leicester City en Southampton nog, terwijl meteen daarna de kraker tegen Liverpool op het programma staat.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen