Emanuelson zou nederlaag tegen Ajax 'geen schande' vinden

23 december 2018, 10:11

Urby Emanuelson zou het geen schande vinden als FC Utrecht in eigen huis van Ajax verliest. De middenvelder beseft dat de Amsterdammers momenteel in een dusdanige goede vorm verkeren dat ze in principe de baas zouden moeten zijn in de Domstad. Al legt hij zich daar ook niet op voorhand bij neer. "Ze zijn toch wel een beetje angstig", vertelt hij over zijn Amsterdamse vrienden.

"Je moet ook realistisch zijn. Ajax is op dit moment in supervorm en laat dat wekelijks zien", vertelt hij tegenover de NOS. "Ook in de Champions League. Dus het is sowieso geen schande om van Ajax te verliezen. Het gaat om de manier waarop we spelen." Toch hoopt hij uiteraard op meer dan een verlies. "We zijn goed in vorm en het vertrouwen is er. Ik hoop dat mijn vrienden begrijpen dat ik het Ajax-shirt niet meer aan heb en nu vol voor FC Utrecht ga."

Onder Dick Advocaat heeft Emanuelson weer een vaste plek en het gaat dan ook goed. "Ik hou van het spelletje en geniet er weer met volle teugen van. Ik heb wel het gevoel dat het nu zo lekker gaat, dat de ploeg daarvan profiteert", aldus de oud-Ajacied, die dit seizoen drie goals maakte in vijftien Eredivisie-duels.

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen