Ajax zonder Tagliafico, FC Utrecht mét Venema

23 december 2018, 11:03   Bijgewerkt: 23 december 2018, 11:21

Erik ten Hag kan tegen FC Utrecht geen beroep doen op Nicolas Tagliafico. De linksachter raakte tegen De Graafschap geblesseerd en is niet fit genoeg om in actie te komen in de Domstad en daarom staat Nicolas Wöber in de basisopstelling. En in de spits krijgt Kasper Dolberg weer de voorkeur boven Klaas-Jan Huntelaar. Dick Advocaat heeft op zijn beurt een basisplaats ingeruimd voor de jonge en veelscorende Nick Venema.

Bij Ajax zit Tafliafico überhaupt niet bij de wedstrijdsselectie vanwege zijn kwetsuur. Dat geldt wel voor verdediger Mitchel Bakker, die samen met onder andere Zakaria Labyad, Huntelaar, Carel Eiting en Daley Sinkgraven op de bank zit. Ten opzichte van het duel met De Graafschap (8-0) heeft Ten Hag dus slechts één wijziging doorgevoerd.

Advocaat heeft naast Venema - die Sander van de Streek op de bank houdt - ook verdediger Timo Letschert een basisplaats geven. Hij krijgt ten opzichte van het duel met sc Heerenveen (2-3) van vorige week de voorkeur boven Emil Bergström. Verder heeft de ervaren zijn coach zijn ploeg niet aangepast voor de ontmoeting met Ajax.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen