Tapia, Verdonk, Van Persie en Toornstra in Feyenoord-basis

23 december 2018, 13:28   Bijgewerkt: 23 december 2018, 14:22

Giovanni van Bronckhorst heeft voor het duel met ADO Den Haag een basisplaats ingeruimd voor Renato Tapia. De middenvelder speelt zondagmiddag bij afwezigheid van Jordy Clasie, die niet bij de wedstrijdselectie zit. Ten opzichte van het duel met Fortuna Sittard keert Robin van Persie terug in de spits, staat Calvin Verdonk linksback en neemt Jens Toornstra de plek van Orkun Kökçü over.

Daarmee wisselt de coach van Feyenoord flink na de onthutsend zwakke 0-2 nederlaag van vorig weekend. Midweeks stond Kenneth Vermeer in de basisopstelling tegen FC Utrecht voor de KNVB Beker, de goalie maakt voor het competitieduel gewoon weer plaats voor Justin Bijlow. Samen met anderen Nicolai Jørgensen, Dylan Vente, Malacia, Luis Sinsterra en Malacia zit Vermeer op de bank van de Rotterdammers.

Bij ADO Den Haag zijn er na de 0-3 overwinning op Willem II geen veranderingen in het elftal van Alfons Groenendijk. Dus krijgt verdediger Tom Beugelsdijk wederom een basisplaats en staat Erik Falkenburg opnieuw in de spits.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen