Piccini bezorgt Valencia in blessuretijd cruciale zege in La Liga

23 december 2018, 14:01

Valencia heeft op de valreep van 2018 een zeer belangrijke overwinning geboekt op hekkensluiter Huesca. Lang leek de ploeg van Marcelino het toch al zo teleurstellende seizoen in mineur te besluiten, maar een late treffer van Cristiano Piccini bezorgde de thuisploeg een enorm belangrijke overwinning. Ondanks een teleurstellende eerste seizoenshelft mag Valencia weer enigszins omhoog kijken naar de jaarwisseling in de Primera Division.

Was de ploeg van Marcelinho vorig seizoen nog een van de verrassingen en eindigde het op de vierde plek in de zomer, was het in het nieuwe voetbalseizoen geen schim meer van de sterke ploeg. De laatste weken toonde het al wel enig herstel, waardoor het met twee zeges en twee remises heel langzaam opschoof naar het linkerrijtje. Dankzij een treffer van Dani Parejo, op aangeven van Denis Cheryshev, kwam Valencia zondagmiddag ook in het vijfde duel op voorsprong.

De bezoekers, die de meeste tegentreffers kregen van heel de Primera Division maar het vorige week ook Real Madrid lastig maakten (0-1), kwamen twintig minuten voor het einde terug via een strafschop van Cucho Hernández. Daarmee leek het jaar in mineur te eindigen voor Valencia, maar in blessuretijd maakte Piccini de belangrijke en winnende treffer.

Door de drie punten schuift Valencia, voor het eerst in deze hele competitie op naar het linkerrijtje. Met 22 punten heeft Marcelino's formatie eindelijk weer de aansluiting met de middenmoot gevonden. Hekkensluiter Huesca heeft met de acht punten een wonder nodig om na de winter nog te handhaven in La Liga.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen