Internazionale schorst Belg Nainggolan disciplinair

23 december 2018, 14:10

Internazionale heeft middenvelder Radja Nainggolan zondag disciplinair geschorst. De Belgische middenvelder komt zodoende de komende weken niet in actie voor de Italiaanse topclub. Wat er precies is gebeurd, heeft de club niet gecommuniceerd.

In een officieel statement op de clubsite maakt Inter, dat voor de jaarwisseling nog tegen Napoli en Atalanta Bergamo speelt in de Serie A, bekend dat Nainggolan geschorst is vanwege 'disciplinaire redenen'. Mogelijk heeft het te maken met de geruchten dat de Belg slachtoffer zou zijn geworden van een Italiaanse bende, die naar verluidt 150.000 gestolen zou hebben van de Belg in een casino.

Nainggolan kwam deze zomer voor 38 miljoen euro plus Nicolò Zaniolo over naar Milaan, dat hem overnam van AS Roma. Een absolute sterkhouder in het elftal is hij mede door blessureleed nog niet geworden onder trainer Luciano Spalletti. Vorige week tegen Udinese was hij bijvoorbeeld nog invaller, terwijl hij tegen hekkensluiter Chievo Verona (1-1) voortijdig werd gewisseld. Voorlopig is hij dus helemaal niet meer van de partij bij Inter.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen