El Khayati vertelde Blom dat hij 'hoogstwaarschijnlijk' zou scoren

23 december 2018, 17:05

Door twee doelpunten van Nasser El Khayati pakte ADO Den Haag zondagmiddag een knap punt tegen Feyenoord. De middenvelder schoot vroeg in de wedstrijd een vrije trap tegen de touwen en tekende een kwartier voor tijd vanaf de strafschopstip voor de 2-2. Met het resultaat is El Khayati tevreden.

"Misschien zat er meer in na de rode kaart, maar een punt tegen Feyenoord is altijd goed", aldus El Khayati tegen FOX Sports. Na vier minuten schoot hij een vrije trap achter Justin Bijlow. "De scheidsrechter Kevin (Blom, red) zei 'ga je nu gelijk al scoren?'. 'Hoogstwaarschijnlijk', zei ik. Dus dat was wel lekker. Ik heb ook genoeg vrije trappen niet gescoord. Dit was volgens mij pas mijn tweede sinds ik bij ADO ben. Wat dat betreft is mijn gemiddelde nog niet zo hoog bij vrije trappen."

Door zijn goals tegen Feyenoord staat El Khayati nu op twaalf doelpunten in de eerste seizoenshelft. Alleen Luuk de Jong (veertien treffers) scoorde vaker dan de ADO-middenvelder. El Khayati heeft zichzelf de afgelopen maanden in de etalage gezet en sluit niet uit dat hij zijn laatste wedstrijd voor de club uit Den Haag heeft gespeeld. "Ik wil lekker voetballen, week in week uit. Uiteindelijk beslis ik wat een mooie club is. Als die komt, oké. Zo niet, dan blijf ik lekker hier."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen